ESTETICA DENTARA

Estetica dentara reprezinta orice tratament care are ca rezultat cosmetizarea arcadelor dentare si obtinerea unui zambet cat mai placut si atragator.

Practic, estetica dentara nu este o ramura aparte a stomatologiei, ci, sub acest nume, inglobeaza tehnici si proceduri din mai multe ramuri ale stomatologiei care au toate scopul de a imbunatati aspectul arcadelor dentare.

zoom-11

ZOOM este cel mai apreciat sistem de albire dinti pentru cabinetele stomatologice utilizat deja in întreaga lume in peste 100.000 de clinici dentare. Tratamentul pentru albire dinti se face prin o lampa cu plasma care activeaza gelul de albire pe baza de peroxid de hidrogen.
Rezultatul este rapid si sigur, asigura confort si siguranta pacientului în timpul sedintei. Cu lampa ZOOM evitati purtarea de gutiere pt. albirea dintilor in timpul noptii, care poate fi o metoda de albire a dintilor mai putin confortabila.
In urma unui consult stomatologic se va stabili daca aveti nevoie inainte de albirea dintilor de plombe sau de igienizarea danturii prin detartraj. Inainte de albirea dintilor prin lampa ZOOM se face protejarea gingiilor cu un gel fotopolimerizabil si se protejeaza si buzele si obrajii.
Pentru programari sunati la 0744 779 879 de Luni pana Sambata intre orele 8-21
Durata finala a tratamentului de albire dinti cu ajutorul lampii ZOOM este de 1 ora impartita in mai multe sedinte a cate 15 minute. La finalul procedurii se pot obtine dinti cu 3-4 nuante mai albi care isi mentin culoarea pana la 2 ani, interval la care se recomanda repetarea albirii dentare in cabinetul stomatologic.
Daca pacientul are obiceiuri care schimba culoarea dintilor, cum ar fi fumatul sau consumarea de alimente sau bauturi care afecteaza albul dintilor (fructe de padure, sucuri, cafea), sau daca a utilizat medicamentul tetraciclina, efectul albirii dentare poate dura mai putin.
Este dureros tratamentul de albire a dintilor? Nu se simte durere, fiind aplicat un anestezic local. Dupa albirea dentara 2-3 zile trebuie evitate alimentele foarte reci sau foarte calde.
Albirea dintilor afecteaza in vreun fel smaltiul dintilor? Aceasta procedura nu afecteaza smaltul dintilor, este complet sigura din acest punct de vedere.
Daca doriti sa urmariti un scurt film despre cum decurge aceasta procedura, accesati acest link: https://www.youtube.com/watch?v=bPdzS7ArToU
Avantajele pentru albirea dintilor prin sistem ZOOM fata de sistemele traditionale sunt:
- procedura rapida
- rezultate imediate
- albire de durata
- eficienta si comfort
- testat de profesionisti
Ce alte proceduri de imbunatatire a esteticii zambetului se pot face:
•  aplicarea de fatete dentare din ceramica
•  marirea buzelor cu acid hialuronic
•  detartraj complet ambele arcade
•  tratament albire dinti devitali
•  utilizarea gutierelor de albire